32-годишният Мирослав Иванов от Добрич спечели 986 482,72 лева от играта

...
32-годишният Мирослав Иванов от Добрич спечели 986 482,72 лева от играта
Коментари Харесай

Братя от Добрич прибраха 986 482 лева с фиш за 1,25 от Български спортен тотализатор

32-годишният Мирослав Иванов от Добрич завоюва 986 482,72 лв. от играта " 6 от 42 " на Българския състезателен тотализатор. Той ще подели облагата с брат си, с който дружно са измислили числата, с които да играят.

Младият мъж бе на седмото небе от благополучие през днешния ден, откакто посети постройката на тотализатора, с цел да получи своя чек.

„ Все още не мога да усетя какво е възприятието да спечелиш толкоз пари. Може би когато получа парите, ще осъзная в действителност какво се е случило “, показа Миро пред БЛИЦ.

Той признава, че не помни числата, с които е играл.

„ В момента не мога да си ги спомня. Понякога играем рожденни дати, само че този път взехме решение случайни цифри. Седнахме и ги написахме с брат ми. Сега ще поделим облагата. Понякога пускаме комбинации, този път обаче фиша бе тъкмо за 1,25 лева “, продължи младият и към този момент богат мъж.

Той има 7-годишна щерка и призна, че огромна част от парите ще влага в нейното бъдеще.

„ Не съм мислил за някакъв голям подарък. Но несъмнено ще я поглезя. Основната ми концепция обаче е да влагам в бъдещето ѝ. Тя е доста мъдро дете и положително дете и се веселя, че мога да подсигуря бъдещето ѝ “.

Мирослав призна, че към този момент има концепция в какво друго ще влага част от парите, само че не пожела да показа. Късметлията евентуално ще подари и някакви средства за избрани дела.

„ Няма да профукам парите. Ще ги влагам рационално. Разбира се ще оказа помощ и на родителите ми “.
Любопитно е, че Миро няма желание да стопира да работи. Смята да влага средствата, само че в това време да продължи да работи това, с което се занимава сега.

За край някогашният баскетболист от Добрич пожела на всички българи да имат вяра в шанса си и да играят постоянно игрите на Българския състезателен тотализатор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР